13.2.2021

Ajan­koh­tais­ta alkuvuosi 2021

Seuran vuosikokous 2021

Pyhän Hildegardin seura ry:n vuosikokous järjestettiin koronapandemian vuoksi etäkokouksena 11.2.2021.

Kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja ja hallitus edellisen hallituksen ilmoitettua halunsa siirtyä sivuun ikänsä vuoksi.

Kuvassa seuran perustaja ja kunniapuheenjohtaja Terttu Kolivuori oikealla

Vieressä kokouksessa kunniajäseneksi valittu Ester Vaara vasemmalla.

Vuosi 2021 toikin uusia tuulia.

Vuosikokouksen jälkeen vetovastuuseen valittu uusi puheenjohtaja luotsaa toimintaa Kirkkonummelta käsin ja pandemian aikana yhteydet hallituksen jäseniin jouhevasti teamsin välityksellä. Uudet hallituksen jäsenet ovat Satu Liukkonen (pj), Oili Forsman (varapj), Anja Kaikkonen ja Arja Buri.

Kevään merkittävin tavoite on saada uusi Physica kirja painokuntoon ja jakeluun. Kirja tulee tilattavaksi suoraan painotalolta, siitä kuinka se tapahtuu, tiedotamme heti, kun se on ajankohtaista.

Hildegard-uutiset julkaistaan jäsenille keväällä, syksyllä ja jouluksi. Tuotetilauksia tehdään nyt kuukausittain sekä tuotteita että kirjoja on tilattavissa lomakkeen kautta.

Uusia toimintaideoita on syntynyt ja yhteistyötahoja kartoitettu. Lähitapahtumiakin on mahdollista järjestää koronarajoitusten purkautuessa. Seura vastaanottaa toiveita ja ehdotuksia toimintaan ja tapahtumiin liittyen.

Valoisaa ja lämmintä kevään etenemistä kesään.

Pyhän Hil­de­gar­din seura ry

Tarutie 22 B

02400 Kirkkonummi

satu.liukkonen@saunalahti.fi

© Pyhän Hildegardin seura. Kaikki oikeudet pidätetään.