26.4.2021

Hil­de­gar­din keittiö: Pääruoat

Erilaisia pääruokien ja lisäkkeiden reseptejä.


1. Paistettu selleri 

2. Punajuurimuhennos 

3. Varsisellerilisäke 

4. Spelt­ti­man­na­ryy­ni­keit­to

5. Punajuurilisäke 

6. Spelttipasta ja tomaattikastike ilman tomaattia

1642071790379_x-PAARUUAT-7-Nro-97-v-2017-Paistettu-selleri-Hildegardin-keittio-me.jpg
1642072097116_x-PAARUUAT-8-Nro-97-v-2017-Punajuurimuhennos-Hildegardin-keittio-me.jpg
1642071837356_2012-KEITTION-POYTA-Varsisellerilisake-julk-Nro-76-H-uutiset-PIENENNETTY-me.jpg

Resepti julkaistu alun perin Hildegard-uutisisten nro:ssa 76 v. 2012.



1642071939172_2013-KEITTION-POYTA-Spelttimannaryynikeiton-ohje-ja-Punajuurilisake-julk-Nro-81-H-uutiset-PIENENNETTY-me.jpg

Resepti julkaistu alun perin Hildegard-uutisten nro:ssa 81 v. 2013.

1642071993668_2014-KEITTION-POYTA-Spelttipastaa-ja-Tomaattikastike-ilman-tomaattia-julk-Nro-84-H-uutiset-PIENENNETTY-me.jpg

Resepti on julkaistu alun perin Hildegard-uutisten nro:ssa 84 v. 2014.

Pyhän Hil­de­gar­din seura ry

Tarutie 22 B 

02400 Kirkkonummi

0400 843 103

satu.liukkonen@saunalahti.fi

© Pyhän Hildegardin seura. Kaikki oikeudet pidätetään.