Kirjat

Puodistamme löydät seuran kääntämiä ja kustantamia Hildegard-kirjoja.

Lähetä kirjatilaus yhteydenottolomakkeella.

Postitse toimitettuihin kirjoihin lisätään paketointi- ja lähetyskulut. Tilatut kirjat tulee maksaa etukäteen.

Antoisia lukuhetkiä Pyhän Hildegardin kirjoitusten parissa!

Uusin suomennettu Hildegardin kirja on Physica. Physica-kirjan on latinasta kääntänyt saksaksi ensimmäisenä lääketieteen professori Hugo Schultz ja esipuheen professori Ferdinand Sauerbruch Kööpenhaminan kuninkaallisen kirjaston alkuperäisteoksesta.

Kirja on nyt tilattavissa Books on Demandin nettikirjakaupasta osoitteesta:

Voit myös kirjoittaa vain tuon bod.fi ja klikata sitten kirjakauppa-kohtaa ja kirjoittaa hakukenttään "Physica". Kirjan hinta on 40 euroa + toimituskulut.  Kirjan saa halutessaan myös e-kirjana, jolloin hinta on edullisempi, 14,99 euroa.

Huom! Mikäli ei ole mahdollisuutta tilata kirjaa Books on Demandin nettikirjakaupan kautta, niin sen voi tilata myös laittamalla viestiä Anja Kaikkoselle

gsm 041 549 5096 tai Satu Liukkoselle gsm 0400 843103. Kirja toimitetaan etukäteismaksun jälkeen.

Alla on kirjan esipuhe, jonka on kirjoittanut seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Terttu Kolivuori.

Esipuhe

Vuosi 2020 on ollut erilainen kuin kaikki aikaisemmat. Meillä on uusi elämäntilanne ja miten me toimimme sen puitteissa? Se mikä oli ennen normaalia, on nyt jotakin outoa. Seura on vuosien varrella suomentanut useita Hildegardin kirjoja ja nyt voimme iloita Hildegardin Physica-kirjan julkaisemisesta suomeksi.

Tämä kirja sijoittuu hyvin ajan henkeen. Siinä on Hildegardin näkemyksiä luonnosta ja sen luomista edellytyksistä ihmisen elämään.Hildegard kirjoitti jo aikanaan, että tulevaisuudessa hänen antamistaan ohjeista,tullaan keskustelemaan juuri meidän aikakaudellamme.

Hildegard itse kirjoitti: "Ihmisellä on itsellään vastuuteoistaan. Kun ihminen tekee oikeitat ekoja, ovat myös elementit oikeilla radoillaan, mutta kun ihminen tekee vääriä tekoja, joutuvat elementit ahdistaville teille. "Tämän näemme myös nyt ajassamme. Yhtäkkiä kaikki elementit- tuli,ilma,vesi jamaa- liikahtavat,kaikki elementit tullaan puhdistamaan.

Yksi ääni kuuluu yli koko maan piirin:"Te ihmislapset,te jotka maan päällä huudatte,kohotkaate kaikki,jotka olette maan piirissä. Myös ihminen on valo, kun
hän palvelee Jumalaa."

Kaikissa Hildegardin kirjoissa on yhteys luomakuntaan. Seuramme nyt julkaisemassa kirjassa,Physica, tämä asia tulee parhaiten ilmi. Physica-kirja on
yksi Hildegardin suurista teoksista.

Kiitämme kirjan suomentajaa,Riitta Mattilaa, joka Pyhän Hildegardin Seura ryn aloitteesta on tehnyt tämän vaativan käännöstyön suurella asiantuntemuk-sella.Kiitoksemme menevät myös kaikille Seuraa tukeneille ystäville.

Oulussa 10.joulukuuta 2020

Pyhän Hildegardin Seura ry
puheenjohtaja TerttuKolivuori

Voit klikata kuvia nähdäksesi kirjan etu- ja takakannen isompana (kuva avautuu uuteen välilehteen).

Etukansi Takakansi Tekijät Nimi Julkaistu Hinta

Pater Paul Suso Holdener

suom. Marjaana Moisio

Kirja Jumalan teoista – Liber Divinorum Operum
2013 30 €

Helmut Posch

suom. Satu Mustaoja

Hildegardin luontaisterveyttä – ohjeita ja vinkkejä 2009 25 €

suom. Pauliina Jäntti Hildegard-seuran toimeksiannosta

Scivias – tunne tiet             2003 25 €

Wighard Strehlow

Hildegard von Bingenin keittokirja 1999 25 €

Terttu Kolivuori - Arvid Hacklin

Terveysyrttejä luonnosta Hildegard Bingeniläisen mukaan

sisältää Hildegard-lääkkeitä Suomen apteekkitavaraluettelossa –taulukot

2008 20 €

Georg Jasper

suom. Terttu Kolivuori

Takaisin elämään – tieni eroon syövästä

Parantuminen vakavasta syöpäsairaudesta lääketieteen ja luontaislääkkeiden avulla

2008 20 €

Gottfried Hertzka, Ingeborg Vatheuer

Näin parantaa Jumala

Pyhän Hildegardin lääketiedettä

1996 25 €
    Läpimurto rakkauteen   5 €
    Vanhenemisen taito (korjattu 3. painos)

Hildegard-tuotteiden hinnasto ja tilausohjeet

Tilattaessa ilmoita osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Laskuun lisätään postimaksu kotimaassa ja toimitusmaksu 3 €.

Tilaus Saksasta tehdään kerran kuussa kuun 10. pv. mennessä. Tilauksia ei tehdä kesä-heinäkuussa.

Huom! Tilatut tuotteet tulee maksaa etukäteen, ennen kuin ne toimitetaan.

Tuotteita voi tiedustella ja tilata vain yhteydenottolomakkeella olevan linkin kautta tai

lähettämällä tilauksen Arja Burille, arja.buri@gmail.com (puh. 0400-802 418).

Laskuttaja on Oili Forsman, oilimirjam@gmail.com (puh. 040-532 9983).