25.9.2021

Syksyn 2021 jä­sen­leh­den pää­kir­joi­tus, josta saa ensimakua siitä, mitä jä­sen­leh­ti sisältää, jos harkitset jä­se­nyyt­tä

Syysterveiset rakkaat jäsenet!


Syksy on saapunut luoksemme ja sitä myötä myös tämä syksyn jäsenlehtemme. Ensin hiukan tiedotettavia asioita; Riitta Prittinen-Maarala luopui hallituspaikastaan omista henkilökohtaisista syistään johtuen. Kiitämme Riittaa ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää. Mikäli joku seuran jäsen kokee kutsun sydämessään, että haluaisi olla mukana ylläpitämässä ja rakentamassa Pyhän Hildegardin työn tunnetuksi tekemistä niin laitattehan viestiä minulle tai jollekin muulle hallituksen jäsenelle. Otamme ilolla vastaan jokaisen henkilön.


Kesällä Physica-kirja tuli painosta ulos ja on nyt tilattavissa Books on Demandin nettikirjakaupan kautta. Tilaustiedot ovat tuotteet ja kirjat -osiossa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tilata kirjaa netistä, niin laitathan viestiä meille, niin tarvittaessa tilaus hoituu myös meidän kauttamme. Julkaisemme tässä lehdessä Terttu Kolivuoren kirjaan kirjoittaman esipuheen, niin saatte tätä kautta esimakua kirjasta. Kirjan valmiiksi saaminen oli monivaiheinen, ja välillä myös hiukan hankala projekti, joka työllisti myös minua, mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin!


Covid 19- epidemian edelleen olleessa vaikuttamassa emme vielä pääse järjestämään varsinaisia tapahtumia. Hallituksen suunnittelussa on kyllä, tilanteen salliessa, järjestää jäsentapahtumia, jotta pääsemme jälleen kerran yhdessä nauttimaan Hildegardin aikaansaannoksista, esimerkiksi musiikista, kirjoista tai ruuista. Palaamme näihin myöhemmin.


Tässä lehdessä on Nelly Jurveliuksen kirjoittamia tekstejä. Nellyllä on parhaillaan menossa Pietarsaaressa taidenäyttely, jonne suosittelemme lämpimästi vierailua. Tiedot näyttelystä hänen tekstien jälkeen.


Lehdessä on mukana luonnollisesti herkullisia reseptejä, ruokarukousta, ja hiukan runoutta. Viimeksi oli mainittuna Anna-Maija Raittilan runo, mutta kaikessa hötäkässä se unohtui lähettää painoon, nyt uudestaan paremmalla onnella. Lisäksi on kirjoitus Hildegardin musiikista ja esittelyä Vox Silentii-yhtyeestä, joka esittää Hildegardin musiikkia.


Tuotetilauksiin liittyen saimme lähiaikoina hiukan huonoja uutisia. Juuri kun olimme saaneet yhteistyön toimimaan saksalaisen Nikolaus Apotheken kanssa, saimme heiltä tiedon, että he lopettavat. Olemme onneksemme löytäneet toisen tahon mistä tilata tuotteita, Juran. Heiltä voimme tilata samoja tuotteita, kun aiemmin Nikolaukselta ja myös jotain uusiakin. Täydennetty tuotelistaus lisätään nettisivuille, kun se on valmis.


Tässä tämän hetken tärkeimmät asiat, kaikkea hyvää Sinulle!

Satu© Pyhän Hildegardin seura. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tehty